Goethals nv, schrijnwerker en standenbouwer

Goethals nv, een bedrijf met visie

Guido Goethals kwam aan het roer van het bedrijf in 1959. Maar hij is vooral de “founding father” van Goethals Standenbouw. Dertig jaar geleden startte hij voor het eerst met de creatie van standen. Binnen Goethals NV lag de klemtoon toen nog hoofdzakelijk op schrijnwerk en de realisatie van interieurs maar de eerste stenen van de standenbouw waren gelegd. Zijn visie legde meteen de funderingen voor het bedrijf dat Jan Goethals en Claudine Delmotte vandaag runnen.

Goethals Interieur en Goethals Standenbouw, twee volwaardige pijlers

Toen Jan en Claudine in 2003 het bedrijf overnamen werd meteen, en met succes, meer werk gemaakt van de standenbouw. Ondanks de vele gelijkenissen, blijven het twee verschillende disciplines. Een stand zet je op in een paar dagen of zelfs enkele uren. Het geheel blijft hooguit een aantal dagen of weken staan. Een interieur moet daarentegen zijn uitstraling behouden en de tand des tijds weerstaan. Vandaag vormen Goethals Interieur en Goethals Standenbouw twee evenwichtige pijlers. In beide vakgebieden komen verschillende vormen van creativiteit en ambachtswerk aan bod. Het vakmanschap van de ene discipline vormt dikwijls een verrijking voor de andere. Zo is de cirkel rond.

Goethals nv, onze missie

Goethals nv bouwt totaalinrichtingen voor elk onderdeel van een leef- of werkruimte. Goethals nv richt zich hiervoor naar jouw wensen en creëert voor jou een ‘sfeer van geheel’ en een ‘geheel van sfeer’. Een kwaliteitsvol eindresultaat en een tijdloos interieur vormen het einddoel. Ook voor standenbouw staat Goethals nv voor elk type organisatie klaar met een totaalservice en perfecte afwerking van iedere beursstand, groot en klein. Goethals nv is een gevestigde waarde en betrouwbare partner die gemaakte afspraken en een vastgelegde timing respecteert.

Goethals nv, onze visie

Goethals nv wil de regels van deugdelijk bestuur naleven en een betrouwbare partner zijn en blijven voor klanten, tussenpersonen en medewerkers. Goethals nv streeft ernaar om de meeste ecologische werkwijze te hanteren bij de uitvoering van de diverse opdrachten. Hiervoor vormen innovatie en research de sleutel. Ze leiden de weg naar nieuwe materialen en technieken die ons moeten toelaten deze doelstelling te realiseren.