Blijf op de hoogte van ons

laatste nieuws

Met onze vernieuwde website willen we jullie graag meer en beter informeren over onze manier van werken, onze waarden en doelstellingen. Onze nieuwsberichten houden jullie op de hoogte van innovaties op het vlak van materialen, nieuwe interieurtechnieken, nieuwe ecologische inzichten of nieuw meubilair en nieuwe producten in ons gamma.

Maar kom hier vooral af en toe een kijkje nemen om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe interieur. Reken op ons voor de professionele afwerking van je leef- of werkruimte. Of kijk eens naar onze realisaties van beursstanden. Daar krijg je de zekerheid dat Standenbouw Goethals jouw gedroomde partner is voor je volgende aanwezigheid op een beurs.

Beurskalender 2de helft 2017

12/7/2017

Het team van Standenbouw Goethals geniet binnenkort van een welverdiende rust. Tijd om de batterijen op te laden om na het verlof uit te pakken met enkele nieuwe topprojecten op diverse beurzen in binnen- en buitenland. In België is het uitkijken naar de All 4 Home beurs 2017 (Brussel), Matexpo 2017 (Kortrijk), BIS 2017 (Gent), Voedingssalon 2017 (Brussel), Transport & Logistics (Antwerpen), Megavino 2017 (Brussel) en Cocoon 2017 (Brussel).

In het buitenland staan in Frankrijk onder meer de Made In France Expo en de Paris Design Week in de kijker, twee evenementen die beiden in het najaar in Parijs doorgaan. In Duitsland kun je je hart ophalen in de tweejaarlijkse IAA Cars beurs en de International Food Expo in Frankfurt. Naast klassiekers als de Frankfurter Buchmesse waar steeds het kruim van de Belgische uitgevers aanwezig is. In Berlijn is het in november genieten geblazen op WeinBerlin 2017. Alvast iets om naar uit te kijken.

Populaire trends in 2017

12/7/2017

Halfweg 2017 is het misschien tijd om eens een balans op te maken van de populaire trends in 2017. Qua materialen zien we dat natuurlijke grondstoffen als terracotta of kurk sterk aan populariteit winnen. Vaak in combinatie met warme of rustgevende kleuren zoals je die vindt in zandkleurige langharige tapijten of in diverse tinten van groen. In onze jachtige maatschappij zijn mensen klaarblijkelijk op zoek naar rust in huis.

Koper is duidelijk niet meer in als materiaal in het interieur. Marmer blijft een topper maar toch voelen de marmergroeven de felle concurrentie van nieuwe materialen als corian en composietmaterialen. Deze laatste materialen hebben het voordeel dat ze soms meer mogelijkheden bieden op het vlak van afwerking. Nieuwe behandelingstechnieken bieden daarnaast de mogelijkheid om bijvoorbeeld arduin als keukenblad aan te wenden.